Ajankohtaiset tapahtumat  löytyvät kalenterista ja menovinkit  menovinkeistä. ID-asiat ID-ohjeista ja muut ohjeet täältä.

Embargo kotimaassa talvi 2022-2023. Katso ID yleisohje.

Hammaslääkäritarjous, katso Menovinkeistä

HUOM. TUNNUKSET TÄLLE SIVUSTOLLE ON MUUTTUNEET: 

UUSI KÄYTTÄJÄTUNNUS ALKAA ISOLLAKIRJAIMELLA JA PERÄÄN 1, MUUTEN SAMA

UUSI SALASANA KUTEN ENNENKIN MUTTA ALKAA ISOLLA KIRJAIMELLA:

Eläkelläisten kirjautuminen MyID sivustolle muuttui 2.3.2021 !

Katso ohjeet ID Ajankohtaista osioista.

 04.01.2019 Eläkkeiden veroprosenttien laskentatapa muuttunut Katso tästä Mandatum tiedote

Rekisteri- ja tietosuojaseloste löytyy tämän sivun viimeisenä artikkelina

 

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Finnairin Seniorit kerhon tietosuojakäytäntö 25.5.2018 alkaen

Finnairin Senioreiden hallitus on EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen eli GDPR:n pohjalta laatinut tietosuojakäytännön, jonka tavoitteena on suojata kerhon järjestämiin tapahtumiin osallistuvien kerhon jäsenten ja heidän kanssaan tapahtumiin osallistuvien henkilöiden vapaaehtoisesti antamia henkilötietoja seuraavasti:

Perustana on, että Finnairin Seniorit kerholla ei ole jäsenluetteloa, joka laissa on määritelty henkilörekisteriksi. Finnairin Seniorit kerää, käyttää ja tallentaa tapahtumiin osallistuvien henkilöiden henkilötietoja vain ja ainoastaan Finnairin Seniorit kerhon tapahtumien järjestelyihin. Finnairin Seniorit hallitus käsittelee ja säilyttää tapahtumiin osallistuneiden henkilöiden tietoja tietosuojalain vaatimusten mukaisesti. Tietoja, joita ei ole tapahtuman jälkeen tarkoituksenmukaista säilyttää, eikä niitä tarvita tapahtuman jälkeen, poistetaan. Tietoja, joiden säilyttäminen määritetään laissa tai sopimuksissa, säilytetään vaaditun ajan. Tapahtumiin osallistuvien henkilöiden tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille ilman asianomaisen suostumusta.  

Kerhon jäsenillä on oikeus pyytää omia tietoja nähtäväksi, pyytää selvityksen häntä koskevien rekisteritietojen keräämisestä, sekä pyytää korjaamaan tiedoissa olevat virheet tai poistamaan omia tietoja.